1:1 sessioner

Pawmo erbjuder 1:1-sessioner, där Reiki, somatisk rörelsepraktik och cykliska samtal integreras. Sessionen anpassas utifrån dina individuella önskemål och behov.

Erbjuds både personligen i min studio eller via Skype.

  • 1 session (60 min.) 700 kr
  • 3 sessioner (3x 60 min.) 1.800 kr

Vad är

77Recurso 3
Reiki behandlingar

Reiki ges för avslappning, vila och läkning, och är en form av energi healing.

Under behandlingen ligger du nedbäddad med filtar på en mjuk massagebänk. Reiki arbetar med energikroppen, eller den astrala kroppen, och är ingen muskulär massageteknik, som ofta har en lugn och värmande effekt.

77Recurso 2
Cyklisk stresshantering

Mina samtal kring cyklisk stresshantering bygger på mina egna erfarenheter och kunskap kring stresshantering och menscykeln, där du bland annat lär dig om de olika faserna i menscykeln och får redskap till att börja praktisera egenfriskvård på egen hand.

77Recurso 1
Somatisk rörelse och röstpraktik

Sessioner i somatisk rörelse främjar din kroppsliga självläkning och självmedvetenhet. Ofta används beröring för att förstärka sensorisk erfarenhet genom huden, för att snabbare väcka medvetenheten. Det finns många olika ingångar till det somatiska arbetet där fokus skapas utifrån behov och önskningar. Vi arbetar på golvet i mjuka kläder där du blir guidad genom olika övningar och rörelseprinciper.

Workshops

Somatisk praktik och fysisk gestaltning.

Det kan till exempel handla om workshops inom kreativitet eller gestaltning, stresshantering, menscykeln och kvinnofrågor, eller filmvisning/workshops för skolklasser.